Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento

Ditur’s transaktioner fordobles med Salecto

Siden skiftet til Salectoshop har Ditur.dk oplevet en markant stigning i konverteringsgraden. Ditur.dk har i 4. kvartal 2017 haft en fornuftig stigning i antallet af unikke besøgende, men antallet af konverteringer er steget langt mere end antallet af besøgende.

97% flere
transaktioner

33% stigning i
afvisningsprocent

22% stigning i
organisk trafik

114 % højere
organisk omsætning

Udfordringer

01

Lav konverteringsrate

Ditur.dk havde et indledende ønske om at øge antallet af unikke besøgende og forbedre sin konverteringsrate. Den eksisterende rate var utilstrækkelig og en af de helt centrale udfordringer for webshoppen.

02

Utilstrækkelig webshop-løsning med høj loadtid

Webshoppen havde en mistanke om, at den manglende konvertering skyldtes en langsom hjemmeside med høj loadtid. Med skiftet til Salecto ønskede de at forbedre webshoppen på denne front.

03

Et utilfredsstillende visuelt udtryk

En overskuelig webshop, med et indbydende visuelt univers, kan være med til at vedholde besøgenes interesse og øge mængden af transaktioner. Ditur.dk havde et ønske om at gøre shopping og check out endnu nemmere for kunderne.

Processen

1

Dialog

I den indledende dialog gav Ditur.dk tydeligt udtryk for deres ønsker, og det gav teamet en god fornemmelse for de konkrete parametre, der skulle modificeres.

2

Design

Ditur.dk skærer ind til benet, når det gælder produkter og kvalitet. Det var målet, at også webshoppen skulle udstråle visuel simplicitet.

3

Udvikling

Med simplicitet og funktionalitet i tankerne fik teamet inden længe opsat en webshop, der både var visuelt indbydende, men også hurtig og nem at finde rundt i.

Løsningen

Nyt design

Som ønsket blev webshoppen optimeret med fokus på brugervenlighed. Salecto implementerede ligeledes forskellige funktioner, der har været med til at give et mere læsevenligt design

Lavere afvisningsprocent

Det nye og brugervenlige design har fået afvisningsprocenten til at falde med 33,32%.

Et væld af integrationer

Ønsket om en hurtigere webshop kan opfyldes på flere måder. Cachestyring og hurtig loadtid når langt, men vil du holde besøgende på siden – og få dem til at vende tilbage – kan det være en god idé at strømline processerne, hvor det kan lade sig gøre. For Ditur.dk var det oplagt at optimere siden med en onepage checkout, der gør transaktionen overskuelig.

Der er ikke nogen tvivl. Salectoshop er konverteringsoptimeret på flere fronter. Først og fremmest er siden hurtig, og load-time er meget lav. Dernæst fungerer onepage checkout-siden godt og sikrer en nem og hurtig checkout. Vores eksponentielle vækst er et resultat af skiftet til en bedre webshopløsning.

Mikkel & Kasper

Ditur.dk