Salecto Kundecase

Kunde
Dollardog.dk
Den lave konverteringsrate har gennemgået en mærkant ændring. Kundens skift til Salecto har fået den til at stige med 105%. Antallet af unikke besøgende på DollarDog.dk er derfor fordoblet til kundens store begejstring.
105% stigning i konverteringsraten
98% stigning i Gns. Sessionsvarighed
33% stigning i afvisningsprocent

Udfordringer

01
Lav konverteringsrate
Med en utilstrækkelig lav konverteringsrate ønskede DollarDog at øge antallet af unikke besøgende i håbet om, at det ville skabe mere trafik.
02
Forældet design
Webshoppens design stemte ikke overens med deres nuværende brand. De ville fremstråle, at de leverede en god service og fokuserede på kvalitetsprodukter.
03
Manglende brugervenlighed
Grundet en ældre webshopløsning manglede den daværende webshop brugervenlighed, og ønsket var bl.a. at gøre det mere attraktivt for kunderne at klikke rundt på siden.

Processen

Dialog
I den indledende dialog med DollarDog.dk blev der drøftet, hvordan der kunne ske et komplet skift fra deres daværende shopsystem til Salecto, så alle oplysninger og produkterne blive overført.
Webdesign
Når det gælder design, sørger Salecto teamet for at skabe et unikt resultat, der skal tilfredsstille kundens ønsker og behov.
Kodning
Da designet var blevet godkendt af kunden, påbegyndte Salecto teamet at implementere det kvalitetsbevidste design, der var indbydende at se på og som gav lysten til at klikke videre rundt på shoppen.

Løsningen

Nyt design
Som ønsket blev webshoppen optimeret med fokus på brugervenlighed. Salecto implementerede ligeledes forskellige funktioner, der har været med til at give et mere læsevenligt design.
Lavere afvisningsprocent
Det nye og brugervenlige design har fået afvisningsprocenten til at falde med 33,32%.
Implementering af forskellige egenskaber
For at øge kenskabet til webshoppen er den bl.a. blevet implementeret med e-conomics, Post Danmark integration, Facebook pixels med e-handelstracking og Google Shopping.
  • 105% stigning i konverteringsraten
  • 98% stigning i Gns. Sessionsvarighed
  • 33% stigning i afvisningsprocent

Den lave konverteringsrate har gennemgået en markant ændring

Kundens skift til Salecto har fået den til at stige med 105%. Antallet af unikke besøgende på DollarDog.dk er derfor fordoblet til kundens store begejstring. Salectos arbejde med DollarDog har medført gode resultater og har ligeledes skabt bedre brugervenlighed på webshoppen. Det er nu blevet mere attraktivt at klikke rundt, og der er blevet mere fokus på de mange lækre kvalitetsrige produkter.
Jeg har fået et nyt design, logo og klart en webshop, der lever op til min stil, og som matcher den store fysiske butik. Det bedste af det hele er, at shoppen stort set fra første dag, har performet, levet op til forventningerne og genereret mange nye kunder i vores fysiske butik
Pia Valling Stubkjær
Dollardog.dk

Bliv ringet op af Allan og hør hvordan

Salecto kan hjælpe dig