Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento

Salecto fordobler
konverteringrate & sessionsvarighed

Den lave konverteringsrate har gennemgået en mærkant ændring. Kundens skift til Salecto har fået den til at stige med 105%. Antallet af unikke besøgende på DollarDog.dk er derfor fordoblet til kundens store begejstring.

105% stigning i konverteringsraten

98% stigning i Gns. Sessionsvarighed

33% stigning i afvisningsprocent

Udfordringer

01

Lav konverteringsrate

Med en utilstrækkelig lav konverteringsrate ønskede DollarDog at øge antallet af unikke besøgende i håbet om, at det ville skabe mere trafik.

02

Forældet design

Webshoppens design stemte ikke overens med deres nuværende brand. De ville fremstråle, at de leverede en god service og fokuserede på kvalitetsprodukter.

03

Manglende brugervenlighed

Grundet en ældre webshopløsning manglede den daværende webshop brugervenlighed, og ønsket var bl.a. at gøre det mere attraktivt for kunderne at klikke rundt på siden.

Processen

01

Dialog

I den indledende dialog med DollarDog.dk blev der drøftet, hvordan der kunne ske et komplet skift fra deres daværende shopsystem til Salecto, så alle oplysninger og produkterne blive overført.

02

Webdesign

Når det gælder design, sørger Salecto teamet for at skabe et unikt resultat, der skal tilfredsstille kundens ønsker og behov.

03

Kodning

Da designet var blevet godkendt af kunden, påbegyndte Salecto teamet at implementere det kvalitetsbevidste design, der var indbydende at se på og som gav lysten til at klikke videre rundt på shoppen.

Løsningen

Nyt design

Som ønsket blev webshoppen optimeret med fokus på brugervenlighed. Salecto implementerede ligeledes forskellige funktioner, der har været med til at give et mere læsevenligt design.

Lavere afvisningsprocent

Det nye og brugervenlige design har fået afvisningsprocenten til at falde med 33,32%.

Implementering af forskellige egenskaber

For at øge kenskabet til webshoppen er den bl.a. blevet implementeret med e-conomics, Post Danmark integration, Facebook pixels med e-handelstracking og Google Shopping.

Jeg har fået et nyt design, logo og klart en webshop, der lever op til min stil, og som matcher den store fysiske butik. Det bedste af det hele er, at shoppen stort set fra første dag, har performet, levet op til forventningerne og genereret mange nye kunder i vores fysiske butik

Pia Valling Stubkjær

Dollardog.dk