Case

Kili.dk

Nøgleord for projektet Nystartet Visuel identitet Samarbejde

Kili.dk er et godt eksempel på, at det kan betale sig at få udviklet en webshop også selvom man er helt ny på markedet.

Helt ny webshop på markedet

Udarbejdelse af ny, visuel identiet

SEO fra et udgangspunkt på 0

Udfordringer

01
SEO fra bunden på et nyt domæne

Da Kili var en helt ny shop på markedet var der af samme grund intet grundlag at arbejde ud fra SEO-mæssigt. Derfor var det en udfordring fra start at få Kili til at være synlig i de organiske søgeresultater så hurtigt som muligt.

02
Nyt visuelt udtryk til ny webshop

At finde frem til et visuelt udtryk der understøtter alle shoppens værdier og samtidigt er tilfredsstillende for kunden og os som leverandør vil altid være en stor udfordring. Her var det ingen undtagelse, da det hele skulle laves fra bunden.

03
Oplæring og vejledning i Salecto

En tredje udfordring var at få kunden oplært i Salecto og e-handel i det hele taget, da kunden ingen erfaring havde med at drive webshop.

Processen

Dialog

Da Salecto blev kontaktet af kunden, var de uden en eksisterende webshop eller forudgående design. Der blev derfor kortlagt en plan for alle projektets aspekter.

Design

Fra første kontakt var der en åben dialog omkring hvilket udtryk virksomheden skulle afspejle og det var med til at skabe et tæt samarbejde om den nye webshop.

Kodning

Da designet var på plads i Photoshop påbegyndte udviklingsafdelingen til sidst kodningen af den nye webshop. Denne bestod af implementering af det udarbejdede design.

Løsningen

Søgemaskineoptimering

Fra start stod den på søgemaskineoptimering af Kili.dk for at få webshoppen synlig i de organiske søgeresultater på Google, Bing og alle de andre søgemaskiner. Dette for at skabe det bedste udgangspunkt som muligt for Kili som ny webshop på markedet.

Design og feedbackrunder

En stor del af opgaven var at få udformet et design der gik i spænd med shoppens værdier og produkter. Der blev derfor sendt flere forskellige designs frem og tilbage mellem Salecto og kunden, til vi til sidst fandt frem til et resultat alle var glade for.

Guides og vejledning

Da kunden som nævnt i casens udfordringer ikke havde erfaring med drift af webshop eller e-handel bestod en del af løsning ligeledes i at sende guides til kunden samt vejlede og assistere dem så meget som muligt op til launch og i opstartsperioden.

Brugte apps

"Vi fik anbefalet Salecto via en god bekendt, og da en mundtlig anbefaling altid er værd at forfølge besluttede vi os for, at tage kontakt. Dette har vist sig at være den hel rigtige beslutning for os som virksomhed. Hos Salecto er vi blevet mødt med en forståelse af vores behov og en vilje til, at fører vores tanker ud i den virkelige verden."

Mette-Marie
Ejer af Kili.dk

Skal Allan ringe dig op?

Bliv ringet op af vores specialist og partnerAllan - og hør hvordan Salecto kan løsede problemer du render rundt med.