Case

Kili.dk

Nøgleord for projektet Nystartet Visuel identitet Samarbejde

Kili.dk er et godt eksempel på, at det kan betale sig at få udviklet en webshop - også selvom man er helt ny på markedet.

Helt ny webshop på markedet

Udarbejdelse af ny, visuel identiet

SEO fra et udgangspunkt på 0

Udfordringer

01
SEO fra bunden på et nyt domæne

Da Kili kontaktede os, var de en helt ny shop på markedet. Af samme årsag var der intet grundlag at arbejde ud fra SEO-mæssigt. Derfor var det en udfordring fra start, at få Kili til at være synlig i de organiske søgeresultater så hurtigt som muligt.

02
Opbygning af visuelt udtryk fra bunden

At finde frem til et visuelt udtryk, der understøtter alle shoppens værdier og samtidigt er tilfredsstillende for både kunden og os som leverandør, vil altid være en stor udfordring. Her var det ingen undtagelse, da det hele skulle laves fra bunden.

03
Oplæring og vejledning i Salecto

En tredje udfordring var, at få kunden oplært i Salecto, og e-handel i det hele taget, da kunden ingen erfaring havde med at drive webshop.

Processen

Dialog

Da Salecto blev kontaktet af kunden, var de uden en eksisterende webshop eller et forudgående design. Derfor, kortlagde vi en plan for alle projektets aspekter.

Design

Fra første kontakt var der en åben dialog omkring hvilket visuelt udtryk virksomheden skulle have. Det var med til at skabe et tæt samarbejde om den nye webshop.

Kodning

Da designet var på plads i Photoshop, påbegyndte udviklingsafdelingen kodningen af den nye webshop. Dette bestod af implementering af det udarbejdede design.

Løsningen

Søgemaskineoptimering

Fra projektets start var søgemaskineoptimering af Kili.dk i fokus, for at få webshoppen synlig i de organiske søgeresultater på Google, Bing, mv. Dette skabte det bedste udgangspunkt som muligt for Kili som ny webshop på markedet.

Design og feedbackrunder

En stor del af opgaven var at få udformet et design, der gik i spænd med shoppens værdier og produkter. Der blev derfor sendt flere forskellige designs frem og tilbage mellem Salecto og kunden. Vi fandt dermed frem til et resultat alle var glade for.

Guides og vejledning

Som nævnt under casens udfordringer, havde kunden ikke tidligere erfaring med drift af webshop eller e-handel. Derfor bestod en del af løsningen ligeledes i, at sende guides til kunden, samt at vejlede og assistere dem så meget som muligt op til launch og i opstartsperioden.

Brugte apps

"Vi fik anbefalet Salecto via en god bekendt, og da en mundtlig anbefaling altid er værd at forfølge, besluttede vi os for, at tage kontakt. Dette har vist sig at være den helt rigtige beslutning for os som virksomhed. Hos Salecto er vi blevet mødt med en forståelse af vores behov og en vilje til, at føre vores tanker ud i den virkelige verden."

Mette-Marie
Ejer af Kili.dk

Bliv ringet op af Allan og hør hvordan

Salecto kan hjælpe dig