Case

Lyngeshop.dk

Hjemmeside www.lyngeshop.dk
Nøgleord for projektet Eksisterende webshop Omsætningsstigning

Statistikken taler for sig selv. Sammenlignet med året før har Lyngeshop.dk vækstet med 10% flere besøgende fra Google.

24 % stigning i omsætningen

24 % flere transaktioner

16 % højere konverteringsrate

Udfordringerne

01
Fald i Google-resultaterne

Lyngeshop oplevede i efteråret 2015, at deres placering i Google-resultaterne faldt drastisk, hvilket medførte en hel række af problemer og udfordringer for Lyngeshop som forretning.

02
Fald i organisk trafik

En naturlig konsekvens af faldende resultater i Google er fald i den organiske trafik. I takt med at Lyngeshop.dk faldt i Google, faldt trafikken tilsvarende.

03
Fald i omsætning

Tredje og sidste udfordring for Lyngeshop.dk var et fald i omsætningen. Omsætningen er naturligvis altafgørende for webshops og forretninger i det hele taget.

Processen i steps

Dialog

Vi indgik i efteråret 2015 i dialog med Lyngeshop. Vi drøftede deres udfordringer for at udarbejde den bedste løsning for dem.

Webdesign

Under dialogen blev der drøftet krav til webshoppens design på den nye Salecto-platform. Et design der hurtigt blev opnået enighed om.

Kodning

Da designet var på plads, påbegyndte programmørerne deres arbejde med at implementere det responsivt på Salecto-platformen.

Løsningen

SEO-optimering

Da Lyngeshops primære problem var drastiske fald i søgemaskinerne, blev en omfattende SEO-optimering påbegyndt som førsteprioritering. SEO-optimeringen bar hurtigt frugt og fik vendt den kedelige tendens til det positive.

SEO-optimeringen resulterede med en vækst på 10 % flere besøgende.

Hurtigere loadtid

En del af førnævnte SEO-optimering var at få hastighedsoptimeret siden. Der var rum til forbedring af hastigheden på den eksisterende side. Det blev derfor vurderet, at en forbedring i hastigheden på siden kunne hjælpe væsentligt med at få vendt de dårlige resultater i søgemaskinerne.

SSL-certifikat

Noget der stadig bliver vigtigere, er at få SSL-certifikat på sin side. Et SSL-certifikat er det, der giver et grønt "https://" øverst til venstre i browserlinjen.

Dette var ligeledes et led i den store optimeringsplan for at få Lyngeshop tilbage mod toppen af søgeresultaterne.

Brugte apps

"Vi har oplevet en super support, og de har flyttet alle vores data uden problemer. Alt dette til en meget fordelagtig pris. Vi har været igennem en rivende udvikling sammen med Salecto. De seneste to år har vi haft en vækst på 30 – 40 % hvert år. Mange stjerner med pil op til Salecto.”

Kim Lynge Nielsen
Ejer af Lyngeshop.dk

Bliv ringet op af Allan og hør hvordan

Salecto kan hjælpe dig