Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento

Sådan forholder Salecto sig til Covid-19 - Du kan læse mere her.

COVID-19

COVID-19 - Hvad gør vi i Salecto, og hvad betyder det for dig.

Hermed en hilsen fra support-teamet i Salecto med vigtig information vedr. de kommende 14 dage.Som et led i at tage et vigtigt ansvar i forbindelse med den nuværende udfordring omkring COVID-19 i Danmark og resten af verden, har vi i Salecto taget nogle forbehold:

Vi vil i de kommende 14 dage fra og med i dag arbejde hjemmefra. Således følger vi myndighedernes anbefaling, og er med til at minimere antallet af smittede i Danmark. MEN vi fortsætter med samme nærværende hjælp og support som vi plejer.Det er et frivilligt valg vi har truffet, og en beslutning om at gå forrest og tage ansvar i denne situation som vedrører hele samfundet. Vi er operationelle og holder fanen højt, og vi glæder os til at være med til at holde gang i hjulene sammen med jer.Vi opfordrer vores kunder til, at vi i samarbejde med hinanden opretholder den som vanligt gode daglige drift og kommunikation.

Hos os betyder det bl.a. følgende:
Vi opfordrer til at man som kunde sender os en mail som man plejer, såfremt man har brug for support, problemløsning eller andet. Man skal som altid specificere temaet i mailens emnelinje. Vi bestræber os på at besvare med samme hastighed som hidtil og med samme.

Såfremt man ringer ind til supporten, kan man opleve en udvidet ventetid ift. besvarelse af sit opkald. Hvis dette er tilfældet, opfordrer vi til at sende os en mail, hvor man efterspørger at få et opkald. Vi vil så ringe vi ud til dig, så snart der er en ledig medarbejder.

Vi ved, at mange af vores kunder har fysisk butik foruden deres webshop, og der kan være behov for at oplyse omkring ændrede åbningstider og lignende vedr. webshoppen. Tag endelig fat i os, så finder vi en god løsning sammen. Vi ser frem til samme gode dialog og samarbejde, som vi plejer, og vi sidder som altid klar til at hjælpe.