Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento

Magento er til dig
der gerne vil skalere

Få en hosted Magento webshop, hvor du hverken skal bekymre dig om daglig drift eller dyre programmørtimer. Hos Salecto får du en

Jeg har arbejdet i Magento i mange år, men er blevet så meget mere fan af brugervenligheden i Salecto systemet.

Ninna, fangels.dk

Slip for bekymringerne, med uovertruffen support.

Når du først tilmelder dig en webshop-løsning hos Salecto, sidder vores dygtige team af customer onboardere klar til at byde dig velkommen. Du vil modtage et opkald inden for kort tid, hvor en onboarder gennemgår design, integration af vigtige moduler samt den endelige proces med dig, frem til din side er klar til at gå live.

Vi er altid lydhøre overfor dine behov, hvad enten du ønsker en tilpasning af en af vores standardskabeloner eller en særlig skræddersyet webshop. Vi hjælper dig gennem hele forløbet og holder dig op på vigtige afleveringsfrister, så din webshop står klar inden deadline.

Multisite - sælg internationalt


Magento har en unik måde at håndtere online multisites på, hvor man opretter såkaldte store views, som betragtes som en unik webshop med unik frontend, dog baseret på database. Dvs. du kan have flere webshops, hvor du er tilknyttet samme database med produkter, produktinformationer og lager, men hvor du har frihed til at opsætte det komplet individuelt på næsten alle parametre inkl. produkter, valuta, betalingsformer og fragtmetoder. Fx kan du ved brug af samme produkt oversætte det til andre sprog og på den måde ”genbruge” samme produkt i flere lande og dermed sikre dig, at du altid viser korrekt lagerantal, da det styres globalt. Man differentierer mellem indstillinger lokalt og globalt. Lokalt er specifikke indstillinger for den enkelte webshop, hvor globalt er indstillinger for hele systemet, som gælder på tværs af dine webshops.

Magento har dermed en utrolig nem og simpel måde at håndtere multisites på, ligesom det giver en nem administration.

Sikkerhed og opdateringer

Magento bliver løbende opdateret med såkaldte sikkerhedspatches, som udgives af Magento organisationen. Derfor er du sikret, at systemet hele tiden tilpasses de trusler, som opstår rundt omkring i verden. 
Hos Salecto arbejder vi løbende på yderligere tiltag, som sikrer din webshop og database bedst muligt mod trusler, hvorfor vi altid er i dialog med vores samarbejdspartnere om de bedste forudsætninger for at sikre data på tværs af vores platform.

Magento API / Integration

Magento har en veludviklet API løsning, som giver mulighed for at integrere med et utal af andre systemer, som fx POS systemer, Lagersystemer, Regnskabssystemer, PIM systemer eller noget helt tredje. Magentos API er veldokumenteret og beskrevet, og gør arbejdet simpelt for en udvikler, som skal bygge en integration til systemet.

I Salecto regi benytter vi API’et til at tilbyde kunder mulighed for integration til eksterne systemer for at optimere arbejdsprocesser og synkronisere data.

Magento Marketplace 


Der findes rundet regnet 150.000 Magento udviklere i hele verden. Tilsammen danner disse sammen med os et stærkt Magento Community, der betyder, at udviklingen af moduler går rigtig stærkt! Magento er et modulært system, som kan udbygges via diverse moduler, som tilbyder funktionalitet på tværs af systemet.

Det betyder, at du som bruger/kunde har adgang til en masse funktionalitet, som giveren ekstrem fleksibilitet ift. dine behov. Størstedelen er samlet på Magento Marketplace, hvor udviklere fra hele verden kan lægge deres moduler online til salg.

Hos Salecto vil du derfor få en platform, som aldrig står stille, men som bevæger sig med lysets hast ift. udvikling af nye funktioner og muligheder. Hos Salecto håndterer vi tredjeparts moduler til Magento ud fra en række betingelser, som du kan læse mere om her.

Hvorfor Salecto
bygger på Magento

Salecto SEO

Salecto tilføjet et hav af yderligere SEO funktionalitet, fx styring af nofollow links, optimering af URL og canonical links ved pagination og filtrering, SERP previews, automatisk navngivning af produktbilleder etc. Læs mere om Salecto SEO – her.

Brugervenlig URL’er

Google elsker tydelige og brugervenlige URL’er. Derfor vil du igennem Magento, altid opleve at den generere tydelige URL’er baseret på dine produktnavne eller kategorinavne. Du har derudover fri mulighed for at redigere disse URL’er til lige, hvad du ønsker på tværs af systemet.

Navngiv billeder

Google billedsøgning er i dag en kæmpe stor søgemaskine. Derfor er det vigtigt, at du har mulighed for at navngive dine billeder relevant. Fx kan du navngive dine billeder ud fra fx produktet således, at billedet bliver fundet ved en relevant søgning.

Canonical links

Du kan indstille såkaldte canonical links, for at undgår dublicate content, som Google ikke bryder sig om. Canonical links kan bruges på kan fx bruges på identiske produkter, som kun afviger på farve eller størrelser.

SERP

Du kan frit redigere indhold for din SERP eller meta data på både produkter, kategorier og CMS sider. Du kan på den måde tilpasse dine titles og meta description til at blive fængende for modtageren og skille sig ud på Google for at tiltrække flere klik.

301 redirect

Du kan ved flytning og løbende ved fx udgået produkter oprette 301 redirects, som sikrer, at værdien af din URL og evt. linkværdi følger med over på den nye URL.

Ubegrænset antal produkter

Uanset hvor mange produkter du har oprettet eller ordrer du modtager, så er Magento stærk nok til at imødekomme dine behov. Magento kan håndtere tusindvis af individuelle produkter, og den eneste grænse for antallet af produkter og ordrer, er størrelsen på din server. Det betyder, at hvis du bruger Magento fra dag 1, så behøver du ikke bekymre dig om at skifte platform, når din virksomhed vokser. Det er super skalerbart, så selvom du kun har en håndfuld produkter og daglige ordrer lige nu, vil du være godt forberedt, når du vækster.

Bygget til salg

Selv om de fleste andre CMS systemer, som fx Wordpress, har e-handelsfunktionalitet som en tilføjelse, er Magento unik, fordi den blev bygget specifikt med salg i tankerne. Det betyder, at alle funktioner er bygget for at understøtte dit salg.

Du kan fx skræddersy avanceret rabatkampagner eller rabatkoder, eller fleksibelt oprette både relateret produkter eller opsalgsprodukter, som kan vises på forskellige tidspunkter i kundens købsproces. Kunder kan oprette brugerprofiler, gemme deres indkøbskurv og vende tilbage senere og afslutte købet eller se tidligere bestillinger.

Lagerstyring

Magento har stærke funktioner ift. produkt administration og lagerstyring, der gør det nemt at skabe et overblik og redigere produkter. Du kan i administrationen nemt filtere dine produkter frem ved at søge efter specifikke kriterier og på den måde nemt identificere de produkter du skal redigere eller opdatere.