Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento

Fordele ved
Salecto Webshops

Salecto er team af Magento specialister der beskræber sig på at få din shop helt i førersædet. Vores Webshops har en række unikke features, der alle skal gøre det lettere for dig at sælge.

"Mine varmeste anbefalinger går til Salecto og dets medarbejdere! Hurtig og kompetent vejledning af de meget hjælpsomme medarbejdere."

Christine

Salecto er Magento
på raketbrændstof

Salecto er baseret på Magentos Open Source Commerce løsning, som i dag estimeret huser over 250.000 webshops på verdens plan, og dermed uanfægtet verden største open source webshop platform. Alt lige fra meget små webshops med begrænset trafik og antal ordre, til store webshops med massiv trafik og tusindvis af daglige ordre på tværs af lande og markeder.

Salecto er en opgradering
Salecto skal ses som en avanceret opgradering af en standard Magento løsning sprængfyldt nye fede funktioner og optimeringer af standard Magento løsningen indenfor bl.a. hastighed, arbejdsprocesser, marketing, tracking, SEO, design, rapportering, basale Magento funktioner samt administration. Kort fortalt er Salecto –> en Magento på raketbrændstof!

Salecto – SEO First

Salectos brug af teknologier og filosofi for udvikling af vores produkt hænger sammen med vores fokus på at skabe en platform, som sælger mere for vores kunder! Vi arbejder derfor med begrebet SEO first, som er en stor del af vores filosofi.

Vi følger Googles anbefalinger
SEO first handler om, at alt, hvad vi udvikler, skal gøres i overensstemmelse med, hvad Google anbefaler. Dvs. du får en entydig løsning, som alene fokuserer på Googles krav og behov, så vi kan skabe de mest optimale forudsætninger for, at du kan opnå de bedste rankings på Google, og dermed mere trafik > mere salg!

Mobile first

De fleste kender begrebet Responsive Web Design, som dækker over en mobilvenlig webside. Begrebet ”Mobile First” dækker dog over noget mere, og er en af vores væsentlig del i udviklingen af Salecto webshops og som del af SEO First filosofien. Mobile First handler ultimativt om at prioritere mobilen foran desktop.

Mobilen i førersædet
Mobilen har overhalet desktop, hvad angår søgninger på Google og sidenhen besøg på websites og webshops. På den baggrund crawler Google på dens ”mobil-crawl”, som betyder at Google crawler din side, som værende ud fra mobilen. Dvs. Googles søgeindex er i dag primært opbygget på baggrund af mobilsøgninger og Googles vurdering af mobil version af din side.

Derfor er det åbenlyst, at mobilen nu er prioriteret øverst, hvad angår design, brugervenlighed og hastighed. Hos Salecto arbejder vi derfor med de nyeste teknologier indenfor optimering af web til mobil for at sikre vores Salecto webshops de bedste forudsætninger for topresultater på Google.

Som udgangspunkt følger vi Googles anbefalinger og ellers best practice i branchen, som sikrer dig den mest optimale mobilvisning.

Bootstrap

Næste del af SEO First filosofien hos Salecto er vores arbejde med Bootstrap frameworket. Bootstrap er verdens mest populære open source framework til opbygning af responsiv web og mobile first projekter.

Alle Webshops er responsive
Alle vores designs og webshops bygges i Bootstrap, som giver både os og kunden mange fordele overfor Google, i særdeleshed ift. at vise en responsiv webside på mobile enheder.

Bootstrap frameworket opdateres i øvrigt jævnligt, så vi løbende sikrer os, at vi følger med udviklingen og kravene fra fx Google.

Schema-org
Struktureret data

Det sidste led i SEO First filosofien er brugen af sproget schema-org eller på dansk struktureret data. Struktureret data er opfundet og beskrevet af et fællesskab af søgemaskiner, herunder naturligvis Google, og hjælper dem til bedre at forstå sidens indhold. Bliv ekstra synlig på Google
Struktureret data handler grundlæggende om at tale til ”Google”, eller med andre ord gøre det nemt for Google at forstå data på din side. Det fungerer således, at man i koden angiver predefineret beskrivelser og information om den data man fremviser til brugeren.

Struktureret data er et stærkt redskab til at optimere dine rankings på Google. Hos Salecto følger vi så vidt muligt reglerne for struktureret data, således at Salecto webshops overholder de standarder, som Google anbefaler.