Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento


Nordens største
modeplatform

Kom nemt i gang med at sælge på Miinto igennem Salecto webshopplatform. Vi integrerer typisk igennem et simpelt produkfeed, som leveres til Miinto, så de kan implementere jeres produkter.

De tager sig god tid til at hjælpe med ens webshop og er altid hurtige til at svare, hvis man skulle have et problem.

Morten, ketcherxperten.dk

Hvad er Miinto?

Miinto.dk er en online modeplatform, som du finder på www.miinto.dk. Miinto giver fysiske butikker og netbutikker muligheden for at sælge deres produkter via deres platform. Miinto består i dag af 300+ modebutikker i Skandinavien og har hver dag mange besøgende og salg.
Miinto opererer i dag i øvrigt i resten af Sverige, Norge og Holland.

Få mest ud af din webshop med Salectos produktfeed

Hvad er et produktfeed?
Et produktfeed indeholder alle produktdata, som er nødvendigt for Miinto for at kunne oprette dine produkter eller matche dem til eksisterende produkter inkl. billeder, priser, beskrivelser, størrelser osv.Hvad med opdateringer?
Produktfeedet opdateres en gang i døgnet, så prisændringer, lagerændringer etc. sendes til Miinto, som opdaterer produktdata, så de fremstår korrekt.

Hvad kan jeg forvente?
Ifølge Miinto omsætter en butik på Miinto i gennemsnit for 519.000 kr. om året via Miintos platform. Her et eksempel på en Salecto kunde, som sælger via Miinto.dk, som har deres egen landingpage for netop deres forretning og deres produkter.

Ekstern integration

Vi kan også være behjælpelige med eksterne integrationer af gængse produktfeed moduler, som Avecdo eller evt. Magento modul som Koongo, som implementeres som tredjepartsmoduler.

Risikofri investering for din butik eller Webshop

Miinto fungerer alene som mellemmand og ikke sælger. Det betyder, at kunden køber varen på miinto.dk, men at det i sidste ende er er den fysiske butik eller webshoppen, der leverer produkter direkte til slutkunden.Miinto tjener penge på provision for hvert salg udover en række administrative omkostninger. Dvs. du giver en procentdel af salget til Miinto i provision. Miinto er på den måde en rimelig risikofri investering for butik eller webshop, som sælger modetøj, sko og accessoires.Du kan besøge Miinto her og læse mere om at blive oprettet på Miinto: http://c.miinto.net/inbound-dk/

Vil du høre mere?

Så kontakt os i dag for at høre mere om at sælge på Miinto via en Salecto webshop direkte på 82 82 01 01 eller support@salecto.dk.