Vilkår for hosting hos Salecto

Hosting

Salecto platformen er hosted igennem vores hostingpartner Powerhosting A/S. Vores setup er optimeret til Magento, og vi sørger hele tiden for en tæt dialog mellem Powerhosting og os omkring optimering af vores miljø, som skal komme kunderne til gode.


Salecto platformen styres af en central Salecto Connector, som overvåger alle webshops og hvorfra vi ligeledes kan opdatere og vedligeholde alle Salecto webshops. Derfor er det en nødvendighed, at alle webshops på Salecto Platformen skal hostes i samme miljø.


Dedikeret hosting

Vi tilbyder til Salecto Enterprise kunder, at de kan tilkøbe dedikeret hosting, som sikrer uafhængig ift. serverperformance, og som naturligvis giver flere resurser til at drive webshoppen, herunder krævende funktioner, integrationer eller besøg.


En dedikeret server kan i særlige tilfælde være en nødvendighed, hvis en kunde har behov for et særligt server setup, som kræves ifm. 3-parts moduler eller integrationer.

Skal Allan ringe dig op?

Bliv ringet op af vores specialist og partner Allan. Han kan fortælle dig, hvordan Salecto kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.