Kraftfuld e-handelsløsning baseret på Magento

Vilkår for Salecto licens

Salectos forretningsmodel er baseret på salg af licens til Salectos platform, og ligeledes abonnementsomkostning til moduler.
Vi har derudover en standard timepris til teknisk support, design udvikling eller custom webudvikling på 400 DKK

Lav timepris

Vi tilbyder i Salecto én af markedets laveste timepriser på 400 DKK. Det gør vi af tre årsager

  • 1)Vi ønsker at tilbyde vores kunder - markedets mest fleksible webshop løsning til Magento, hvorfor vi både udvikler egne moduler og tilbyder adgang til 3-partsmoduler i vores Salecto Pro og Salecto Enterprise pakke. Det gør vi alt sammen til en attraktiv timepris.
  • 2)Når vi laver Design udvikling eller Custom webudvikling for vores kunder, så kan vi i nogle tilfælde genbruge koden til at lancere et Salecto modul, hvorfor vi på den måde kan styrke vores kerneforretning, som er licens / abonnementsforretningen.

  • 3)Vi har til formål alene at dække omkostningerne for vores Supportteam, Customer Success Management Team og Udviklingsteam.

Hvad får jeg for pengene?

Når en kunde køber en Salecto webshop, så modtages en licens til vores platform, som inkluderer hosting af webshoppen og adgang til vores Support og Customer Success Managers. Når en kunde køber et Salecto modul eller Salecto Approved modul, så tager vi en abonnementspris som dækker over support, opdateringer, serveromkostninger og løbende service på modulet. Når en kunde køber et 3-parts modul til Magento, så tager vi en abonnementspris som dækker over serveromkostninger. Alt support for 3-parts moduler håndteres per timepris. Læs mere om, hvordan Salectos vilkår for moduler er her

Fordele ved en Salecto webshop kontra standard Magento webshop:


Der er ganske store forskelle på en Salecto webshop og en standard Magento webshop. Vi lister her de vigtigste fordele ved Salecto.

  • Du får en gennemtest webshop, hvor kendte fejl og mangler fra Magento 1 er rettet og optimeret.
  • Salecto er et lukket miljø, hvor Salecto er ansvarlig for drift og hosting. Salecto har med andre ”hånden på kogepladen”. Ved en Magento webshop, der som standard er Open Source, så ejer kunden webshoppen, og kunden er ansvarlig for alt fra oppetid, drift, funktioner og fejl og mangler.
  • Du har både hosting og support inkluderet i prisen. Ved en Magento webshop skal du betale for et hosting og udover det en timepris per påbegyndt time for support hos et udvikler.
  • Du får markedets bedste SEO funktioner, som på en Magento webshop vil kræve tilkøb og opsætning af flere moduler.
  • Du får adgang til en lang række moduler, som du billigt kan få installeret og betale et fast månedligt abonnement for, som indeholder support, opdateringer, serveromkostninger og løbende service på modulet. 
På en Magento webshop vil du betale en pris for et modul og derudover betaleren udvikler timepris per timeforbrug for installation, opsætning, opdateringer og løbende support på modulet.

Vi vil samtidig understrege, at det i nogle tilfælde giver god mening at vælge en Magento webshop i stedet for Salecto, men det kræver en række særlige krav til webshoppen samt hosting og derudover en erkendelse af timepris for en udvikler.